Navigacija

Kingspan sponzoriše konkurs "MicroHome" sa nagradnim fondom od 150.000 evra!

AktuelnostiArhitekturaNovosti i obavještenjaKonkursi

Kingspan sa zadovoljstvom najavljuje pokretanje konkursa "MicroHome Kingspan Edition" u saradnji sa Buildnerom, vodećim svjetskim organizatorom arhitektonskih konkursa. Konkurs je otvoren za sve studente arhitekture i mlade arhitekte koji su spremni da izazovu tradicionalne koncepte prostora i dizajna.

O konkursu "MicroHome Kingspan Edition"

Na konkursu "MicroHome Kingspan Edition", koji organizuje Buildner, učesnici su pozvani da osmisle modularni stambeni objekat, koji bi hipotetički mogao da bude dom za mladi profesionalni par. Takmičenje izaziva učesnike da radikalno preispitaju organizaciju prostora, uvedu jedinstvenu estetiku, implementiraju najnovije tehnologije i materijale, te uzmu u obzir održivost. Krajnji cilj je promovisati mikro dom kao revolucionarni “žanr” sam po sebi.

Kingspan nagrada od 40.000 evra

Da bi bili kvalifikovani za ovu nagradu, učesnici moraju koristiti barem jedan od  Kingspan proizvoda. Upotreba ovih proizvoda nije obavezna, ali oni koji ih koriste imaju šansu da se kvalifikuju za ovu dodatnu nagradu.

Pozivamo sve studente arhitekture da se prijave i pokažu svoju inovativnost i kreativnost. Rok za prijavu je 30. maj 2024. godine. Ovo je jedinstvena prilika da se istaknete u svijetu arhitekture, osvojite vrijedne nagrade i potencijalno promijenite način na koji razmišljamo o stambenom prostoru u budućnosti. Ne propustite priliku da budete dio ove izuzetne arhitektonske avanture. Vaše ideje mogu oblikovati budućnost stanovanja!

Sve informacije su na linku.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13179/Kingspan.jpg