Navigacija

AP_7_BALKANA do kraja! (semestra)

Oglasna pločaArhitekturaArhitektonsko projektovanje 7 - AP7

Dragi studenti,

KONSULTACIJE u ponedjeljak 4.6.2018. u terminu 12:00-14:00 u kampusu.

PRELIMINARNA predaja u PONEDJELJAK 11.6.2018. u 10:00 u kampusu.

Preliminarna predaja se vrednuje sa dodatnih 10 poena, u odnosu na prethodnu i zbrajaju se bodovi. Na preliminarnoj predaji one grupe i pojedinci koji dobiju ocjenu 8 i više idu dalje na konkurs.

ZAVRŠNI KONKURSNI RAD (uz konsultacije sa nastavnicima i saradnicima) predaje se 3. 7. 2018. kada se radovi žiriraju sa kolegama sa Urbanističke katedre i kolegama iz Opštine Mrkonjić Grad.

PREZENTACIJA KONKURSNIH RADOVA u Opštini Mrkonjić Grad zakazana je za 6.7.2018., kada će biti i proglašenje ishoda konkursa. Prezentacija rada ovom dijelu studenata računa se kao završni ispit.

ZAVRŠNI GRAFIČKI RAD, za kolege koje na preliminarnoj dobiju ocjenu manju od 8, se predaje 25.6.2018. u 10:00 u kampusu.

S obzirom da ćemo ovakvom dinamikom ući u junski rok, prijedlog je da prvi ispitni rok „zanemarimo“ i tražimo dodatni termin u septembarskom roku, kako ne biste bili uskraćeni za isti. Dakle, preporuka je da svi studenti čiji radovi budu pozitivno ocijenjeni prijave ispit za julski termin, te donesu popunjene prijave nastavnicima, ili da „ostavite“ polaganje ispita za septembar, oktobar. Izmjene će napraviti šef studentske službe i biće vam dostupne na sajtu.

 

Vidimo se!

Srećan rad!