Navigacija

Održan prvi akademski čas za brucoše u novoj zgradi AGGF-a

Oglasna pločaAktuelnostiNovosti i obavještenjaSavez Studenata AGGFUPIS 2023/2024

Dragi brucoši, dobrodošli na AGGF !

U ponedjeljak, 2. oktobra u amfiteatru nove zgrade Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta u Univerzitetskom gradu održan je akademski čas za studente prve godine arhitekture, građevinarstva i geodezije.

U prisustvu članova rukovodstva fakulteta: prodekana za nastavu i NiR , rukovodioca studijskih programa Arhitekture, Geodezije i Građevinarstva i Predsjednikom SS AGGF-a , studentima se obratio prof. dr Saša Čvoro, dekan fakulteta, poželjevši im ispred kolektiva fakulteta dobrodošlicu i srećan početak studija. 


Radujemo se što vas možemo pozdraviti kao dio naše akademske zajednice. Ovo je početak vašeg uzbudljivog putovanja u svijet visokog obrazovanja, a mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku.

Naša obrazovna institucija se ponosi bogatom akademskom tradicijom i studentskom zajednicom. Imate priliku da se upustite u istraživanje, stvarate nova prijateljstva i razvijate vještine koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

U toku narednih dana, očekujte informacije koje smo pripremili kako bismo vam pomogli da se bolje upoznate s kampusom, resursima i procedurama. Ne ustručavajte se da postavite pitanja i tražite pomoć kad god je to potrebno. Naša vrata su vam uvijek otvorena.

Radujemo se što ćemo zajedno graditi vašu budućnost.

GALERIJA FOTOGRAFIJA 

 

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12835/DSC_5238.JPG