Navigacija

OPŠTI JAVNI KONKURS ZA IZRADU IDEJNOG RJEŠENJA CENTRALNOG GRADSKOG SPOMEN OBILJEŽJA POGINULIM I NESTALIM BORCIMA ODBRAMBENO-OTADŽBINSKOG RATA REPUBLIKE SRPSKE (JN br. 03-404-221/21)

AktuelnostiNovosti i obavještenjaKonkursi

U želji da se dobije kvalitetno vajarsko-arhitektonsko multifunkcionalno rješenje spomen obilježja integrisano u savremeni javni prostor Trga srpskih junaka, kao simbol ponosa, trijumfa, slobode, života i zahvalnosti poginulim i nestalim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, Grad Banja Luka raspisuje OPŠTI JAVNI KONKURS ZA IZRADU IDEJNOG RJEŠENJA CENTRALNOG GRADSKOG SPOMEN OBILJEŽJA POGINULIM I NESTALIM BORCIMA ODBRAMBENO-OTADŽBINSKOG RATA REPUBLIKE SRPSKE.


Prijava

Učesnici na konkursu ne prolaze proces registracije. Konkursna dokumentacija se preuzima besplatno klikom na dugme „Konkursna dokumentacija“.

Učesnici su obavezni da konkursni rad predaju u digitalnom formatu, a detaljna uputstva za pravilno formiranje i imenovanje dokumenata detaljno je opisan u folderu 1 – Raspis konkursa, poglavlje 3.

Konkursni rad i svi prilozi koji se podnose uz konkursni rad moraju biti sastavljeni na jednom od zvaničnih jezika BiH ili na engleskom jeziku.

Svi učesnici su obavezni da u okviru konkursnog elaborata dostave dokumentaciju detaljno definisanu u folderu 1 – Raspis konkursa, poglavlje 2.

Krajnji rok za podnošenje konkursnih radova je 11.04.2022. godine do 23:59 časova (GMT+1).

Konkursni rad koga raspisivač nije primio u roku određenom za podnošenje konkursnih radova, odnosno koji je primljen po isteku dana i sata do kojeg se konkursni radovi mogu podnositi, smatraće se neblagovremenim i neće biti razmatran.

Za provjeru da li je rad uspješno zaprimljen provjerite listu sa šiframa „Pristigli radovi“. Spisak pristiglih radova ažurira se svaki radni dan u 15.00 časova. Ukoliko vašu šifru ne pronađete u listi pristiglih radova poslije ažuriranja prvog sljedećeg radnog dana nakon slanja rada, pokušajte poslati ponovo rad sa istom šifrom.


Prijavi se

Rok za prijavu radova je 11.04.2022.g do 23:59 časova (GMT+1). Pristigli radovi biće objavljeni na ovoj stranici (dio „Pristigli radovi„) prvi naredni radni dan u 15.00 časova. Ukoliko je veličina vašeg rada veća od 30MB, animaciju možete poslati kao odvojenu .zip datoteku pod istom šifrom, ali drugim nazivom (npr. 12345DS-animacija.zip). Autor bira svoj „jedinstveni kod“ od pet arapskih brojeva i dva slova!


OBAVJEŠTENJE

Nije potrebno da se prethodno registrujete za učešće na konkursu, autor bira svoj „jedinstveni kod“ od pet arapskih brojeva i dva slova!

 

Dodatne informacije na linku https://www.banjaluka.rs.ba/konkurs-spomen-obiljezje/

 

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11389/Grad_Banja_Luka_AGGF.png

Fajlovi