Navigacija

IG2, PNIG, UZT i KOM – prisustvo nastavi (i za apsolvente)

Oglasna pločaGeodezijaInženjerska geodezija 2 - IG2Komasacija - KOMUređenje zemljišne teritorije - UZT

Obavještavaju se studenti koji su prethodnih akademskih godina odslušali predmete IG2, PNIG, UZT i KOM, a do sada ih nisu položili, da su prema Pravila studiranja na I i II ciklusu studija obavezni obnoviti prisustvo nastavi iz pomenutih predmeta kako bi u tekućoj akademskoj godini ostvarili pravo izlaska na ispite.

U prethodnom periodu su generisani početni spiskovi za svaki predmet IG2, UZT i KOM. Studenti koji nisu evidentirani u spiskovima, ili za koje neodstaju brojevi indeksa, trebaju podatke unijeti do kraja ove sedmice.

Studenti koji su izmirili predispitne obaveze i dobili potpis u prethodnim akademskim godinama, oslobođeni su prisustva nastavi i u obrazcu treba da stave naznaku ČEKA JUNSKI ROK. Ukoliko neko iz ove grupe studenata želi polagati kolokvijume (IG2...), mora obnoviti slušanje kao da sluša prvi put.

Studenti apsolventi nisu obavezni obnoviti prisustvo nastavi, ali su dužni unijeti podatke radi evidentiranja u FIS (staviti naznaku APS). Takođe, svi apsolventi trebaju upisati svoje studnetske mejl adrese ime.prezime@student.aggf.unibl.org jer će u narednom periodu putem google classroom platforme biti dijeljene informacije, materijali i obavljane konsultacije.