Navigacija

Arhitektonske konstrukcije 2 - organizacija on-lajn nastave

Oglasna pločaArhitekturaArhitektonske konstrukcije 2 - OA19AK2

Dragi studenti,

Prije svega se nadamo da ste dobro i da se čuvate. Prema nalogu Univerziteta i Ministarstva prelazimo na on-lajn nastavu te vas upoznajemo sa radom na našem predmetu.

Folder vezan za Arhitektonske konstrukcije 2 koji dijelimo sa vama je koncipiran na sljedeći način:

0 PREDAVANJA – U ovom folderu će se postavljati prezentacije predavanja, kao što bi to bio slučaj i u standardnom izvođenju nastave. Vaša obaveza je da budete ažurni, da pratite sadržaj u folederima i da iščitate predavanja. Predavanja koja će se nalaziti u folderu, pokazuju koje se nastavne jedinice obrađuju i direktno su  vam od pomoći za izradu grafičkih zadataka. Molimo vas da budete ažurni i da pratite foldere, utorkom, jer ćemo u skladu sa novim nastavnim jedinicama i grafičkim radovima kačiti novi materijal. 

1 VJEŽBE – U ovom folderu ćete dobiti uputstva za vježbe. Uputstva će biti tekstualna, u skicama, fotografiji i/ili kao tutorijal sa osnovnim smjernicama za grafičke radove. U istom folderu ćete pronaći i foldere za predaju grafičkog rada. Držimo se definisanih termina te je potrebno da do navedenih datuma na folderima okačite svoje grafičke radove u jpg ili pdf formatu.

Danas je trebala biti predaja 1. grafičkog rada, ali zbog usporene komunikacije možete taj rad okačiti u folder do 31.3.2020. Do tada možete postavljati svoja pitanja u folderu za konsultacije. U istom folderu su već uputstva za 2. grafički rad.

Molimo vas da rezolucija priloga bude dovonjno visoka. 

VAŠE RADOVE ČUVAJTE JER ĆETE IH PREDATI I U PAPIRNOJ FORMI KADA KRENE STANDARDNA NASTAVA.

2 KONSULTACIJE – PITANJA I ODGOVORI – U ovom folderu ćete pronaći on-lajn dokument u koji možete upisivati svoja pitanja uz prateću fotografiju koja ilustruje pitanje (fotografija vašeg rada ili nekog priloga). Potrudićemo se da provjeravamo dokument što češće tokom sedmice.

Veoma je važno da sarađujemo i da se pridržavate terminskog plana i naših uputstava, obzirom da će i vama i nama biti mnogo jednostavniji nastavak standardne nastave.

Unaprijed vam se zahvaljujemo na saradnji!

Ostanite zdravi!

Darija, Slobodan i Dajana