Navigacija

AP3 - Priprema za 2. čas, 08.10.2019.

Oglasna pločaArhitekturaArhitektonsko projektovanje 3 - AP3

Na čas donijeti pribor potreban za izradu maketa i listove A3 formata.

Domaći zadatak:

Nakon samostalnog izlaska na lokaciju (između ulica Miše stupara, Bore Stankovića i Gundulićeve), potrebno je grafički predstaviti svoje prostorne impresije i opšte arhitektonske namjere za jednoporodično stanovanje u datom kontekstu, u skladu sa temama o kojima se razgovaralo na predavanjima i vježbama. Preporučuje se izlazak na lokaciju samostalno ili u vrlo malim grupama. Fokusirajte se na dati prostor. Potrebno je voditi računa da se obilazi zona sa postojećim privatnim stambenim objektima, te da je nekad potrebno upitati za dozvolu da se takvi objekti i njihova dvorišta fotografišu. Potrebno je objasniti da ste studenti i da radite istraživanje, tj. predmetni zadatak.

Zajednički izlazak na predmetnu lokaciju: 8.15, u terminu predavanja. Okupljanje u ulici Bore Stankovića, u blizini glavnog ulaza u Groblje Sv. Pantelija. U slučaju nepovoljne vremenske prognoze, izlazak na teren će biti blagovremeno otkazan.

Osim elektronskom poštom, predmetnog nastavnika moguće je kontaktirati i telefonom (poziv, poruka, vajber poruka) na 065 972 847. Kontakt se daje da bi bio korišćen, a ne da biste se nepotrebno uzdržavali.

Izvinjavamo se na kasnom objavljivanju ovog obavještenja, tek dan pred naredno vježbanje.

Srećan rad!