Navigacija

IG2, PNIG, UZT, KOM, MPUG i PUPK (master) – obnavljanje prisustva nastavi

Oglasna pločaGeodezijaInženjerska geodezija 2 - IG2Komasacija - KOMUređenje zemljišne teritorije - UZTProjektovanje u premjeru i katastru / MA

Obavještavaju se studenti koji su prethodnih akademskih godina odslušali predmete IG2, PNIG, UZT, KOM, MPUG i PUPK (master), a do sada ih nisu položili, da su prema Pravila studiranja na I i II ciklusu studija obavezni obnoviti prisustvo nastavi iz pomenutih predmeta kako bi u tekućoj akademskoj godini ostvarili pravo izlaska na ispite.

Studenti treba da se lično pojave na prvim časovima vježbi iz pomenutih predmeta, kako bi bili evidentirani u Obrazce prisustva nastavi, a kasnije i u Fakltetskom informacionom sistemu (FIS). Studenti koji su izmirili sve predispitne obaveze, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.

Studenti apsolventi nisu obavezni obnoviti prisustvo nastavi, ali su dužni doći radi evidentiranja u FIS. Takođe, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.