Navigacija

Izvještaj o konkursu za stipendiranu mobilnost studenata u svrhu učenja na Univerzitetu u Novom Sadu u okviru ERAZMUS+ PROJEKTA "K-FORCE"

Međunarodna saradnjaMeđunarodni projektiAktuelnostiNovosti i obavještenjaK-FORCE

Dana 10.01.2019. godine je na zvaničnoj internet stranici Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta objavljen Javni konkurs za stipendiranu mobilnost studenata u svrhu učenja na Univerzitetu u Novom Sadu u okviru Erasmus+ projekta K-FORCE (Knowledge For Resilient soCiEty - Znanje za otporno društvo). Konkurs je raspisan za 4 stipendije.

Pregledom dostavljenog konkursnog materijala ustanovljeno je da su prijavljena dva kandidata, i to:

1. Mladen Simić, broj indeksa 14MGR/2018, i
2. Vukašin Zdjelar, broj indeksa 17MGR/2018,

studenti master usmjerenja „Upravljanje rizikom od katastrofalnih događaja“ na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu. Kandidati su dostavili svu potrebnu dokumentaciju zahtjevanu konkursom i u konkursnom roku, i zadovoljavaju uslove propisane konkursom. Stoga, konzorcijum K-FORCE projekta predlaže kandidate Mladena Simića i Vukašina Zdjelara za mobilnost u svrhu učenja na Univerzitetu u Novom Sadu u periodu od pet mjeseci u ljetnjem semestru školske 2018/19. godine. Izvještaj se dostavlja prijavljenim kandidatima i postavlja na zvaničnu internet stranicu fakulteta u skladu sa raspisom.


Koordinator K-FORCE projekta na AGGF-u