Navigacija

Vrijedna donacija opreme AGGF-u preduzeća Interkont Komerc d.o.o

AktuelnostiNovosti i obavještenja

Prijatelj Arhitektonsko – građevinsko - geodetskog fakulteta, preduzeće Interkont Komerc d.o.o doniralo je vrijednu opremu laboratoriji za Hidrotehniku. Radi se o opremi koja je namijenjena za potrebe izvođenja nastave na Hidrotehničkom usmjerenju.

Ovom vrijednom donacijom laboratorija za Hidrotehniku je povećala svoj kapacitet i proširila mogućnost odvijanja nastavnog procesa kroz donaciju opremu. Riječ je o opremi koja se odnosi na digitalne mjerače protoka – vodomjera (“LORA-SMART Hydrodigit“) kao i sistem daljinskog očitavanja („Hardware+Software“) vodomjera. Takođe, tu je i grupa odabranih fazonskih komada i armature – ventila, hidranta i fitinga.

Privatno preduzeće Interkont Komerc d.o.o. osnovano je 2003. godine u Banja Luci. Sjedište preduzeća nalazi se u Laktašima. Osnova djelatnost je trgovina robom za spoljni i unutrašnji vodovod i kanalizaciju sa posebnim akcentom na kvalitet i pouzdanost proizvoda. Od samog osnivanja pa do danas, imperativ u poslovanju je kvalitet, kontinuirano praćenje potreba tržišta, partnera i klijenata kao i profesionalnost u radu. 

Predstavnici preduzeća Interkont Komerc d.o.o. istakli su da im je velika čast i zadovoljstvo što mogu pomoći našim studentima na ovakav način, da terensko znanje koje su stekli na studijama spoje sa korisnim primjerima iz prakse tako da im završetak studija bude još zanimljiviji i korisniji.
 
U ime Katedre za Hidrotehniku i Arhitektonsko – građevinsko – geodetskog fakulteta zahvaljujemo se preduzeću Interkont Komerc d.o.o na ovako vrijednoj donaciji i da im poželimo još veći poslovni uspjeh i napredak.  
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13294/AGGF_Interkont__4_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13294/AGGF_Interkont__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13294/AGGF_Interkont__5_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13294/AGGF_Interkont__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13294/AGGF_Interkont__3_.jpg