Navigacija

Vrijedna donacija opreme AGGF-u građevinskog preduzeća EKO-EURO TIM d.o.o

AktuelnostiNovosti i obavještenja

Višegodišnji prijatelji Arhitektonsko – građevinsko - geodetskog fakulteta, građevinsko preduzeće EKO-EURO TIM d.o.o doniralo je vrijednu opremu laboratoriji za Hidrotehniku. Radi se o laboratorijskoj pumpi velikog kapaciteta, koja je namijenjena za istraživačke svrhe, a takođe biće korišćena i za potrebe održavanja nastave tokom laboratorijskih vježbi. Radi se o potopnoj pumpi STS 300 HL, koja je namijenjena za laboratorijska ispitivanja.

Građevinsko preduzeće EKO-EURO TIM d.o.o sa sjedištem u krupni na Vrbasu prisutna je na tržištu niskogradnje od 2004. godine. Na početku svoga rada firma je brojala desetak zaposlenih, da bi sada izrasla u preduzeće koja broji više od 150 radnika sa potrebnom tehničkom i stručnom spremom.

Preduzeće EKO-EURO TIM d.o.o ima saradnju sa Katedrom za Hidrotehniku AGGF-a, i do sada su učestvovali u velikom broj aktivnosti koje su realizovane uz pomoć i podršku preduzeća EKO-EURO TIM d.o.o. Ovom još jednom vrijednom donacijom stvorili su se uslovi da se omogući izvođenje praktičnog dijela nastavne na predmetima iz oblasti Hidrotehnike i na taj način da se poveća kvalitet nastave i obrazovnog procesa.

U ime Katedre za Hidrotehniku i Arhitektonsko – građevinsko – geodetskog fakulteta zahvaljujemo se preduzeću EKO-EURO TIM d.o.o na ovako vrijednoj donaciji.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13164/eko_euro_tim_1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13164/eko_euro_tim_3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13164/eko_euro_tim_2.jpg