Navigacija

Posjeta učenika srednje tehničke škole iz Doboja

AktuelnostiNovosti i obavještenja

Učenici JU Tehničke škole iz Doboja, 6. decembra, su posjetili Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet. AGGF je ugostio 55 učenika trećeg i četvrtog razreda građevinskog i geodetskog smjera, kao i njihove profesore.

Posjeta učenika fakultetu je održana s ciljem promocije Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta, kao i studijskih programa. Učenici su obišli nove prostorije fakulteta, gdje su ih pored rukovodstva i šefova studijskih programa ugostili i članovi Saveza studenata. Našim gostima su prezentovane prezentacije studijskih programa, gdje su im detaljnije objašnjene nastavne i vannastavne aktivnosti na fakultetu, kao i mogući poslovi koje mogu obavljati nakon završetka studija i sticanja zvanja inženjera.

Učenici su imali mogućnost da se upoznaju sa radom laboratorije betonskih konstrukcija i geodetskom opremom koju posjeduje studijski program geodezije. 

Veliku zahvalnost dugujemo našim gostima iz JU Tehničke škole Doboj, koji su prepoznali želju i potrebu da budu naši gosti.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13009/Tehni%C4%8Dka_skola_AGGF_2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13009/Tehni%C4%8Dka_skola_AGGF_1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13009/Tehni%C4%8Dka_skola_AGGF_3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13009/Tehni%C4%8Dka_skola_AGGF_4.jpg