Navigacija

Prva stručna konferencija „FIBRAN"

AktuelnostiNovosti i obavještenja

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da će prva stručna konferencija „FIBRAN kontinuirani energetski omotač u novogradnji i rekonstrukciji“ biti održana 16. marta 2023. godine sa početkom u 13 časova u amfitatru Arhitektonsko – građevinsko - geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjoj  Luci  ulica Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A,  78 000 Banja Luka.

Organizator  FIBRAN -  multinacionalna industrijska grupacija s 13 proizvodnih linija, s fabrikama u 6 evropskih zemalja i trgovačkim aktivnostima u 63 zemlje širom svijeta.  Trenutno je treći evropski proizvođač ekstrudiranog polistirena u Evropi i neupitno vodi na području toplotnih izolacija, zvučnih izolacija i pasivne zaštite od požara u privatnom, industrijskom i pomorskom sektoru …

FIBRAN grupa posvećuje posebnu pažnju proizvodnji tri robne marke, i to FIBRANxps, FIBRANgeo i FIBRANgyps.  

FIBRANxps predstavlja liniju proizvoda toplotne izolacije od ekstrudiranog polistirena. Grupa ima četiri proizvodna pogona u različitim zemljama, a to su Grčka, Slovenija, Portugal, Bugarska, a uskoro, takođe  i Češka. 

Dok FIBRANgeo predstavlja liniju toplotne izolacije od kamene vune s proizvodnim pogonom u Grčkoj, FIBRANgyps predstavlja liniju ploča od gips-kartona koja se proizvodi u Italiji.

Proizvodi FIBRAN-a distribuiraju se u više od sedamdeset zemalja širom svijeta putem podružnica ili mreže ovlaštenih zastupnika i agenata. 

Dugogodišnje iskustvo iz različitih zemalja  s različitim potrebama i klimatskim uslovima, dovelo nas  do trajnih i održivih rješenja omotača zgrade.

Više informacija o „FIBRAN“-u  možete naći na sajtu  www.fibran.ba


 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12398/AGGF_FIBRAN.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12398/tsakonas-fibran-energy-shield.png