Navigacija

Studenti arhitekture nagrađeni na Geberit konkursu za uređenje enterija kupatila

AktuelnostiNovosti i obavještenjaNagrade

Predstavništvo Geberit u Bosni i Hercegovini je 21.10.2022. godine, organizovalo prezentaciju, dodjelu nagrada i zahvalnica studentima i profesorima Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta iz Banja Luke, za izuzetan doprinos u unapređenju saradnje i edukacije kroz realizovan konkursni i semestralni rad. Prezentaciji su prisustvovali: dekan Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu prof.dr. Erdin Salihović, Harun Sabljaković, Sabira Muftić, Slobodan Peulić, te predstavnici kompanije Geberit: Jasmir Kereš, Hido Gilić, Samir Prašević, Enver Bošković i Amer Bećić koji je i nosilac ovog projekta i najzaslužniji za kompletnu organizaciju.

Geberit je u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom Sarajevo i Arhitektonsko-građevinsko-geodetskim fakultetom iz Banja Luke nagradio najbolje radove. Komisija AGGF-a koju su činili prof. dr Saša Čvoro, Una Okilj i Slobodan Peulić, zajedno sa predstavnikom kompanije Geberit Amerom Bečićem, donijela je odluku da se nagrade dva rada sa Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta. 

Nagrađeni studenti sa Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta u Banjoj Luci su:

1. nagrada - Lea Hrstić i Biljana Đekanović
2. nagrada - Luka Gajić

Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet se zahvaljuje studentima na učešću kao i kompaniji Geberit na saradnji na ovom i narednim projektima.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12139/1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12139/2__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12139/3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12139/4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12139/5.jpg