Navigacija

STEPGRAD 2022 - Prvo obavještenje i poziv za prijavu radova

Konferencije i skupoviAktuelnostiNovosti i obavještenja

Poštovane kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da aktivno učestvujete u naučnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem "Savremena  teorija i praksa u graditeljstvu XV", koja će se održati 16. i 17. juna 2022. godine u hotelu Bosna u Banjoj Luci. 

Osnovni cilj međunarodne konferencije "Savremena teorija i praksa u graditeljstvu XV" je da kroz tematski i sadržajni koncept poveže nauku, struku i obrazovanje na polju graditeljstva sa naglaskom na proces integralnosti i interdisciplinarnosti. Programom skupa STEPGRAD su obuhvaćene aktuelne teme iz oblasti građevinarstva, geodezije, arhitekture, urbanizma i srodnih naučnih disciplina, sa posebnim osvrtom na obrazovanje u savremenom graditeljstvu. Očekuje se da će naučnici i stručnjaci različitih profila koji se bave graditeljstvom kroz savremene i raznovrsne teme razmijeniti svoja iskustva i ukazati na nove trendove i dostignuća u ovoj značajnoj oblasti  

Konferenciju organizuje Arhitektonsko građevinsko geodetski fakultet,  Univerziteta u Banjoj Luci.

Informacije za autore, uputstva za primjenu, kao i druge korisne informacije dostupne su na sajtu konferencije http://stepgrad.aggf.unibl.org , i putem mejla stepgrad@aggf.unibl.org .

Srdačan pozdrav,

Organizacioni odbor