Navigacija

OPŠTI JAVNI KONKURS ZA IZRADU IDEJNOG ARHITEKTONSKO- URBANISTIČKOG RJEŠENJA VIDIKOVCA NA BANJ BRDU U BANJALUCI (JN br.03-404-86/21)

AktuelnostiNovosti i obavještenja

U želji da se dobije kvalitetno i funkcionalno rješenje vidikovca, kao pozicije za panoramsko posmatranje gradskog tkiva i kao atraktivne turističke tačke na mapi grada, Grad Banja Luka raspisuje OPŠTI JAVNI KONKURS ZA IZRADU IDEJNOG ARHITEKTONSKO- URBANISTIČKOG RJEŠENJA VIDIKOVCA NA BANJ BRDU U BANJALUCI.

Prijava

Učesnici na konkursu ne prolaze proces registracije. Konkursna dokumentacija se preuzima besplatno klikom na dugme “Konkursna dokumentacija“. >>> OVDJE

Učesnici su obavezni da konkursni rad predaju u digitalnom formatu, a detaljna uputstva za pravilno formiranje i imenovanje dokumenata detaljno je opisan u folderu 1 – Raspis konkursa, poglavlje 3.

Konkursni rad i svi prilozi koji se podnose uz konkursni rad moraju biti sastavljeni na jednom od zvaničnih jezika BiH.

Svi učesnici su obavezni da u okviru konkursnog elaborata dostave dokumentaciju detaljno definisanu u folderu 1 – Raspis konkursa, poglavlje 2.

Krajnji rok za podnošenje konkursnih radova je 17.11.2021. godine do 23:59 časova (GMT+1).

Konkursni rad koga raspisivač nije primio u roku određenom za podnošenje konkursnih radova, odnosno koji je primljen po isteku dana i sata do kojeg se konkursni radovi mogu podnositi, smatraće se neblagovremenim i neće biti razmatran.

Za provjeru da li je rad uspješno zaprimljen provjerite listu sa šiframa “Pristigli radovi“. Spisak pristiglih radova ažurira se svaki radni dan u 15.00 časova. Ukoliko vašu šifru ne pronađete u listi pristiglih radova poslije ažuriranja prvog sljedećeg radnog dana nakon slanja rada, pokušajte poslati ponovo rad sa istom šifrom.

Izvor: Grad Banja Luka

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11036/AGGF_Banja_Luka_grb.png