Navigacija

Prezentacija kompanije "Regeneracija" na AGGF-u

AktuelnostiNovosti i obavještenja

Dana 27. februara 2020. godine u prostorijama Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta, Kompanija Regeneracija prijatelj okoliša d.o.o., Velika Kladuša je održala prigodnu prezentaciju. Prezentaciji je održana studentima druge, treće godine studijskog programa Građevinarstvo, i četvrte godine Hidrotehničkog usmjerenja, u prisustvu pratnji nastavnika i saradnika.

Kompanija Regeneracija d.o.o osnovana je 2005 godine, i u posjeti AGGF-u je predstavila svoju poslovnu djelatnost gdje je predstavila svoje proizvode kao i uređaje za prečišćavanje otpadnih i kišnih voda u vodovodnim sistemima, kao i sistema za odvodnjavanje mostova i puteva.

Čilj prezentacije jeste upoznavanje sa proizvodima Kompanije Regeneracija d.o.o, kao i mogućnosti primjene tehničkih rješenja u inženjerskim problemima. Prikazani su primjeri realizovanih značajnih objekata na području Republike Srpske i regiona.

Nakon završene prezentacije studenti su aktivno učestvovali u diskusiji, ujedno stekli nova praktična znanja iz prakse.

Razmatrana je i mogućnost buduće saradnje između Kompanije Regeneracija d.o.o i AGGF-A, ovom prilikom studentima su uručeni pokloni Kompanije Regeneracija d.o.o!

GALERIJA FOTOGRAFIJA

 

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9319/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%90%D0%93%D0%93%D0%A4_1.JPG