Navigacija

Treći međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST

Konferencije i skupoviAktuelnostiNovosti i obavještenja

Poštovani,
 
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su u toku pripreme za veliku manifestaciju Treći međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST, koji će biti održan sa odgovarajućim izložbama, radionicama i pratećim programom od 4. do 6. oktobra 2019. godine u renomiranom i atraktivnom prostoru Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.
 
Kroz predavanja i izložbu svojih projekata, 10 eminentnih arhitekata, stručnjaka iz ove oblasti iz 10 zemalja sveta, kroz umetnički, autorski i naučni pristup će preneti svoja iskustva i znanja i prikazati recentne projekte arhitektima, urbanistima, projektantima, inženjerima iz tangencijalnih oblasti, kao i studentima i doktorantima odgovarajućih fakulteta iz zemlje i regiona.
 
Zvanični sajt kongresa je www.congress-saee.com ii na njemu možete pogledati sve informacije, a preko formulara na linku http://www.congress-saee.com/#karte se prijaviti za predavanja ili radionice.
 
Sledeće 2020. godine, Magazin za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA puni 10 godina izlaženja, što će biti posebno ispraćeno, a svim učesnicima ovogodišnjeg Kongresa omogućili smo godišnju pretplatu na magazin EKO KUĆA sa popustom od 10% za 2020. godinu (brojevi 34,35,36 i 37 – magazin izlazi svaka 3 meseca).
Pretplatu, kao i naručivanje prethodnih izdanja, možete izvršiti preko formulara na sajtu, http://www.ekokucamagazin.com/pretplata/ ili na mail: pretplata@ekokucamagazin.com
 
U prilogu ovog pisma možete videti više informacija o Kongresu.
  

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

PR & MARKETING
tel:       +381 11 2175 978
tel:       +381 11 2175 979
mail:   kongres@ekokult.org

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8448/odrziva-arh.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8448/Odrziva_arhitektura_-_energetska_efikasnost_MEDIUM.jpg