Navigacija

Izvještaj o konkursu za stipendiranu mobilnost osoblja u svrhu treninga na Univerzitetu Sv.Ćirilo i Metodije u Skoplju. Makedonija

Međunarodna saradnjaMeđunarodni projektiAktuelnostiK-FORCE

IZVJEŠTAJ O KONKURSU ZA STIPENDIRANU MOBILNOST OSOBLJA U SVRHU TRENINGA NA UNIVERZITETU SV. ĆIRILO I METODIJE U SKOPLJU, MAKEDONIJA

Dana 19.04.2019. godine je na zvaničnoj internet stranici Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta objavljen Javni konkurs za stipendiranu mobilnost osoblja u svrhu treninga na Univerzitetu Sv. Ćirilo i Metodije u Skoplju, Makedonija. Mobilnost se obavlja u okviru Erasmus+ projekta K-FORCE (Knowledge For Resilient soCiEty - Znanje za otporno društvo).

Pregledom dostavljenog konkursnog materijala ustanovljeno je da je prijavljen jedan kandidat, Marina Latinović, stalno zaposlena kao asistent na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu. Kandidat je dostavila potrebnu dokumentaciju zahtjevanu konkursom i u konkursnom roku.

Stoga, konzorcijum K-FORCE projekta predlaže kandidata Marinu Latinović za mobilnost u svrhu treninga na Univerzitetu Sv. Ćirilo i Metodije u Skoplju u periodu 05 - 18. maj, 2019. godine.