Navigacija

UPIS 2024/2025

Konkurs za upis studenata u akademskoj 2024/2025. godini na Univerzitetu u Banjoj Luci (UNIBL) biće objavljen 12. juna 2024. godine, dok su prijemni ispiti zakazani 1. jula.

Budući brucoši Univerziteta u Banjoj Luci svoje prijave za polaganje prijemnih mogu predati od 24. do 28. juna, a od ove godine uvodimo i mogućnost elektronske prijave za polaganje prijemnih ispita.

Kako je predviđeno Akademskim kalendarom, svi oni kandidati koji uspješno polože prijemni ispit te ostvare pravo upisa mogu se upisati od 8. do 12. jula 2024. godine.

Drugi upisni rok organizovaće članice Univerziteta u Banjoj Luci koje u prvom roku ne upišu planirani broj studenata. Konkurs za upis u drugom roku biće objavljen 14. avgusta, dok će se prijave za polaganje prijemnih ispita moći predati od 26. do 30. avgusta. Akademski kalendar predvidio je da se prijemni ispiti u drugom roku polažu 2. septembra, dok je upis primljenih kandidata od  9. do 13. septembra 2024. godine.

Sve detaljnije informacije o upisu biće poznate u tekstu konkursa koji će biti objavljen na internetskoj stranici Univerziteta i svih fakulteta/Akademije, kao i u dnevnim novinama.


Da li ste ikada željeli da istražite sve tajne i uglove vašeg fakulteta, ali niste imali vremena ili mogućnosti? Sada imamo odlične vijesti za vas! AGGF ponosno predstavlja novu mogućnost - virtuelnu šetnju kroz svoje prostorije!

Ova uzbudljiva nova inicijativa omogućava studentima, budućim studentima i svim ostalim zainteresovanim posjetiocima da istraže fakultet iz udaljenosti svog računara ili mobilnog uređaja. Sada možete da prolazite kroz različite odjele, laboratorije, učionice, atelje i druge važne lokacije fakulteta, kao da ste tamo uživo!

Ova virtuelna šetnja pružaće vam uvid u bogatstvo resursa i mogućnosti koje nudi fakultet. Tokom vašeg istraživanja, imaćete priliku da saznate više o programima studija, fakultetskim projektima, istraživačkim centrima i mnogim drugim aspektima akademskog života.

Ne čekajte! Započnite svoju virtuelnu šetnju i otkrijte svijet Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakultet  iz udobnosti svog doma.

Posetite naš vebsajt i pristupite virtuelnoj šetnji odmah!