Navigacija

Objavljena preliminarna rang-lista stipendista Fonda "Dr Milan Jelić"

AktuelnostiNovosti i obavještenjaSavez Studenata AGGFStipendije

Na konkurs Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fonda "Dr Milan Jelić" za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2019/2020. godinu, pristigla je 41 prijava za oba ciklusa studija, od čega je 19 prijava zadovoljilo uslove propisane konkursom.

Studentima drugog ciklusa studija, od ukupno 17 prijava, biće dodijeljene tri godišnje stipendije u iznosu od po 5.000 KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno šest godišnjih stipendija, od ukupno 24 prijave studenata trećeg ciklusa studija, u iznosu od po 10.000 KM za tekuću akademsku godinu.

Preliminarnu rang-listu studenata drugog ciklusa studija možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje.

Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu. Prigovori se mogu podnijeti putem mejla Fonda fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net.

Pregled bodovanih rezultata studenata drugog ciklusa studija u nauci, umjetnosti i inovatorstvu možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10394/AGGF_fond-dr-milan-jelic.png