Navigacija

Studijska posjeta generalnog sekretara Univerziteta u Novom Sadu u okviru ERASMUS+ projekta K-FORCE

Međunarodni projektiAktuelnostiK-FORCE

Kroz aktivnosti međunarodne razmjene u okviru Erasmus+ projekta K-FORCE (Knowledge For Resilient soCiEty - Znanje za otporno društvo) između Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu učešće je početkom decembra 2019. godine uzela i generalni sekretar Univerziteta u Novom Sadu Dragana Vujović.

Tokom svoje studijske posjete imala je radne aktivnosti na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu sa rukovodstvom Fakulteta i pravnom službom gdje su bliže definisani pravci daljnje saradnje i međusobne podrške kako u nastavnom tako i naučno-istraživačkom procesu. Takođe, na pomenutim sastancima istaknuta je važnost održivosti projekta K-FORCE i pravci daljnjeg zajedničkog rada usmjereni i kroz aktivnosti održivosti projekta K-FORCE. 

Generalnog sekretara je primio i generalni sekretar Univerziteta u Banjoj Luci Đorđe Markez. Između ostalog, dogovoreno je i obnavljanje ugovora o saradnji. Sastanci su ocjenjeni uspješnim.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9025/%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9025/%D0%90%D0%93%D0%93%D0%A4.JPG