Navigacija

IV međunarodna konferencija o energetskoj efikasnosti

Konferencije i skupoviAktuelnosti

​​​​​​Poziv za studente Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Prirodno-matematičkog i Ekonomskog fakulteta na  IV međunarodnu konferenciju o energetskoj efikasnosti,  koju ove godine Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske organizuje u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP), Njemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ) i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske

Konferencija će se održati 2. i 3.10.2019. godine, u hotelu „Kardial“, Banja Vrućica, Teslić. U nastavku možete pogledati Program Konferencije, a ukoliko se želite prijaviti da prisustvujete Konferenciji, prijavni obrazac možete preuzeti pronaći ispod teksta, i popunjen poslati prema uputstvu. 

Od početka realizacije „Projekta energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini“ (BEEP), Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, u saradnji sa partnerima, svake godine uspješno organizuje regionalnu/međunarodnu konferenciju o energetskoj efikasnosti. Konferencija okuplja međunarodne, regionalne i domaće stručnjake i predstavnike relevantnih javnih i naučnih institucija iz oblasti energetske efikasnosti.  

Učešće na Konferenciji je besplatno, a broj polaznika ograničen.

Prijave sa podacima učesnika (ime i prezime,fakultet,mejl adesa, kontakt telefon,prijava za prvi i/ili drugi dan) je obavezno dostaviti putem elektronske pošte na adresu d.ratkovic@mgr.vladars.net najkasnije do četvrtka 26.09.2019. godine do 12 časova.

Prevoz je organizovan za oba dana održavanja Konferencije, a prijavljeni učesnici biće obavješteni o vremenu i mjestu polaska putem mejla.