Navigacija

ICMNEE 2018

Konferencije i skupoviAktuelnosti

Međunarodnu naučna konferenciju "Menadžment, inženjering, Ekologija", ICMNEE 2018, organizuje Evropski centar za operaciona istraživanja, Beograd, Srbija.

Konferencija predstavlja forum za prezentovanje novih naučnih rezultata, razvojnih istraživanja i primena u oblasti menadžmenta, inžinjeringa i ekologije. Na konferenciji se saopštavaju i diskutuju radovi sa rezultatima istraživanja koja se odnose na sve aspekte navedenih tematskih oblasti. Radovi mogu biti analize slučajeva, eksperimentalni i teorijski rezultati ili primene novih ili poznatih teorijskih postavki za rešavanje aktuelnih problema u predmetnim područjima.

ECOR
Evropski centar za operaciona istraživanja je posebno formirana celina u okviru Regionalne asocijacije za bezbednost i krizni menadžment (RABEK). Osnovni cilj centra je iniciranje, organizovanje i realizovanje naučnih, razvojnih i primenjenih istraživanja i drugih projekata u oblasti operacionih istraživanja i primene operacionih istraživanja u drugim oblastima, kao što su bezbednost, menadžment, ekologija, inženjerstvo i slično.

Mesto održavanja
Međunarodna konferencija ICMNEE 2018 biće održana u periodu od 11-12. oktobra 2018. godine u Beogradu (Obrenovac). Detaljnije o mestu održavanja konferencije autori mogu da se informišu na www.icmnee.org.

Kotizacija

Autori radova.................................. 18.000 rsd (180 €)
Učesnici konferencije bez rada.......6.000 rsd (50 €) PDV nije uračunat u cenu kotizacija.
Organizator nije u sistemu PDV.

Svi zainteresovani za konferenciju mogu prijaviti svoj dolazak i učešće slanjem prijave radova za konferenciju, putem maila icmnee@gmail.com

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6157/logo-icmnee.png

Fajlovi