Navigacija

Konferencija “FUTURE OF BUILDING”

Aktuelnosti

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se održati konferencija i poslovni susreti u Austriji u okviru Evropske mreže preduzetništva pod nazivom BUDUĆNOST GRADNJE (the FUTURE OF BUILDING). Pomenuti događaj biće održan u periodu od 18. do 19. aprila 2016. godine u Beču.

Kako biste pronašli za sebe odgovarajućeg poslovnog partnera, potrebno je da popunite registracioni obrazac, u kojem ćete opisati područje poslovanja, te traženi oblik poslovne saradnje. Registracioni obrazac objavljuje se u online katalogu, tako da učesnici mogu izabrati potencijalnog partnera za pregovaranje i dobiti individualni raspored poslovnih razgovora, koji traju 20 minuta.

Na konferenciji će biti riječi o posljednjim trendovima i inovativnim rješenjima u građevinarstvu, održivoj revitalizaciji i visoko kvalitetnoj gradnji.

Konferencija i poslovni razgovori zasnivaće se na sljedećim sektorima:

- inžinjerstvo i planiranje/arhitektura i građevina;

- građevinski/sekundarni ugovorni radovi;

- građevinski materijal/dijelovi;

- obnovljivi izvori energije/klimatizacija i građevinske tehnologije;

- poslovne agencije/klasteri i udruženja;

- planiranje novog/starog prostora.

Prvi dan događaja predviđen je za konferenciju i poslovne razgovore, dok će drugi dan učesnici imati priliku posjetiti određene kompanije u Beču i okolini.

Više informacija, program događaja i uslovi učestvovanja dostupni su na službenoj web stranici događaja:  https://www.b2match.eu/building2016 gdje je potrebno izvršiti online registraciju učešća.

Napominjemo da je do 08.04.2016. godine rok prijave besplatnog učešća.

Kontakt u Privrednoj komori Republike Srpske je Gordana Višekruna, 051 222 986, gordanas@komorars.ba.

S poštovanjem,