Навигација

Усмени дио испита за октобарски испитни рок из ГИ1, ГИ2, ГИС и ВГП и упис оцјена

Огласна плочаГеодезијаГеоинформатика 1 - ГИ1Геоинформатика 2 - ГИ2Геоинформациони системи - ГИСВизуелизација геопросторних података / МА

Усмени дио испита за октобарски испитни рок из ГИ1, ГИ2, ГИС и ВГП и упис оцјена ће се одржати 27.10.2020. године од 10:00.