Навигација

Инжењерска економија - резултати испита 27. јуни

Огласна плочаГрађевинарствоИнжењерска економија - ИЕК

Резултати испита из Инжењерске економије одржаног 27.јуна су :

Бр. Инд. Презиме и име Присуство
мах 10 бод.
Елаборат
мах 20 бод.
ИСПИТ
бодови од професора 
ИСПИТ
мах 70 бод.
Укупно
мах 100 бод.
Коначна оцјена
11/19
Савковић Андреј 10 20 90% 63 93 10