Навигација

ИНЖЕЊЕРСКА ЕКОНОМИЈА- резултати 1. јан. испита

Огласна плочаГрађевинарствоИнжењерска економија - ИЕК

Резултати 1. јан. испита из предмета ИНЖЕЊЕРСКА ЕКОНОМИЈА. :

Станивуковић Тања 03/14, семинарски рад 20 бод, присуство 10 бод. испит 43 бода. Укупно 73 бода и конацна оцјена 8.