Навигација

РЕГУЛАЦИЈА РИЈЕКА-резултати испита од 14.04.2015.год.

Огласна плочаГрађевинарствоРегулација ријека - РР

Презиме и име

Бр. инд. Писмени испит Тест

Дубочанин Небојша

39/10

95

58 (раније положио)

Келеман Александар

04/11

95

76

Равњак Младен 37/10 -

Није положио