Навигација

ИНЖЕЊЕРСКА ЕКОНОМИЈА- резултати испита 29.01.2018.

Огласна плочаГрађевинарствоИнжењерска економија - ИЕК

Резултати испита из предмета ИНЖЕЊЕРСКА ЕКОНОМИЈА, одржаног 29.01.2018. год. :

Станивуковић Тања 03/14, семинарски рад 20 бод, присуство 10 бод. испит 43 бода. Укупно 73 бода и конацна оцјена 8.