Navigacija

Posjeta studenata AGGF-a sajmu provrede „Banja Luka Expo 2024ˮ

AktuelnostiGrađevinarstvoNovosti i obavještenjaRadionice i izložbe

Studenti druge godine Arhitektonskog i Građevinskog odsjeka na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu imali su priliku da prisustvuju Međunarodnom sajmu privrede „Banja Luka Expo 2024ˮ,, održanom u Univerzitetskom gradu od 3. do 5. aprila 2024. godine. Ovaj sajam, prostirući se na 15.000 kvadratnih metara, okupio je preko 300 izlagača iz cijelog sveta, uključujući predstavnike iz gotovo svih zemalja regiona, Austrije, Italije, Kine i Njemačke.

Posjeta sajmu pružila je studentima jedinstvenu priliku da svoje teorijsko znanje obogate praktičnim iskustvom. Dobili su priliku da iz prve ruke steknu uvid u najnovije tržišne tendencije i direktno se upoznaju sa tržišnim proizvodima - najnovijim materijalima, mašinama, alatima, softverima i ostalim tehnologijama relevantnim za građevinsku industriju, arhitekturu i projektovanje, što je dragocjeno iskustvo u njihovom obrazovanju i profesionalnom razvoju.

Osim što su imali priliku da se upoznaju sa vodećim tržišnim proizvodima, studenti su imali šansu da uspostave kontakt sa stručnjacima i predstavnicima iz privrede, na taj način pripremajući se za izazove i prilike koje ih čekaju u budućnosti.

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13204/Sajam_AGGF__5_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13204/Sajam_AGGF__6_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13204/Sajam_AGGF__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13204/Sajam_AGGF__3_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13204/Sajam_AGGF__8_.jpg