Navigacija

Padionica pod nazivom „Poslovanje u kreativnom i kulturnom području – kako razvijati svoju poslovnu ideju"

AktuelnostiRadionice i izložbe

8. marta 2019. godine na Univerzitetu u Sarajevu, u organizaciji Foruma Jadransko-jonske privredne komore u saradnji s UniAdrionom i Univerzitetom u Sarajevu održaće se radionica pod nazivom „Poslovanje u kreativnom i kulturnom području – kako razvijati svoju poslovnu ideju.”

Svrha radionice je podsticanje i podržavanje osnivanja start-apova koji će povezivati njihove aktivnosti sa kulturnom baštinom i djelovati u područjima: arheologije, arhitekture, prehrane, predstava, filmova, muzeja, muzike, izdavaštva, tematskih parkova ili vizuelne umjetnosti.

Na kraju radionice polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju, te početni paket s materijalima korisnim za daljnji razvoj preduzetničkih vještina kao samostalno učenje.

Radionica je namijenjena studentima koji će uskoro diplomirati ili koji su diplomirali u posljednje tri godine.

Obrazac za onlajn prijavu, dnevni red događaja i dodatne informacije dostupne su na sljedećoj adresi: http://www.forumaic.org/events/doing-bussiness-in-the-creative-and-cultural-field-5th-march-2019-sarajevo/

Za sve potrebne informacije obratite se na mejl adresu info@uniadrion.net ili telefonom na (+39) 071 2203028 ili kontakt-osobi: gđa Eleonora Tramanoni (segreteria.forum@marche.camcom.iteleonora.tramannoni@marche.camcom.it), ili Alina Nistor (alina.nistor@marche.camcom.it), telefon: (+39) 071 5898 249/202.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7572/banner.definitivo-1.png