Navigacija

IG1, IG3, KN1, GUIN, UPUG i OOGR – prisustvo nastavi

Oglasna pločaGeodezijaKatastar nepokretnosti 1 - KN1Inženjerska geodezija 1 - IG1Inženjerska geodezija 3 - IG3Upravljanje projektima u geodeziji - UPGNOsnove organizacije geodetskih radova - OOGR

Obavještavaju se studenti koji su prethodnih akademskih godina odslušali predmete IG1, IG3, UPUG (Upravljanje projektima u geodeziji), OOGR i KN1, a do sada ih nisu položili, da su prema Pravila studiranja na I i II ciklusu studija obavezni obnoviti prisustvo nastavi iz pomenutih predmeta kako bi u tekućoj akademskoj godini ostvarili pravo izlaska na ispite.

Na osnovu postojećih evidencija generisani su početni spiskovi prisustva za predmete: IG1, IG3, KN1, GUIN, UPUG i OOGR. Studenti koji nisu evidentirani u spiskovima treba da se lično pojave na prvim časovima vježbi iz pomenutih predmeta, kako bi bili evidentirani u Obrazce prisustva nastavi, a kasnije i u Fakultetskom informacionom sistemu (FIS).

Studenti koji su izmirili sve predispitne obaveze, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.

 

Studenti apsolventi nisu obavezni obnoviti prisustvo nastavi, ali su dužni doći radi evidentiranja u FIS. Takođe, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.