Navigacija

IG1, IG3, UPUG i KN1 – obnavljanje prisustva nastavi

Oglasna pločaGeodezijaKatastar nepokretnosti 1 - KN1Inženjerska geodezija 1 - IG1Inženjerska geodezija 3 - IG3Upravljanje projektima u geodeziji - UPGN

Obavještavaju se studenti koji su prethodnih akademskih godina odslušali predmete IG1, IG3, UPUG (Upravljanje projektima u geodeziji) i KN1, a do sada ih nisu položili, da su prema Pravila studiranja na I i II ciklusu studija obavezni obnoviti prisustvo nastavi iz pomenutih predmeta kako bi u tekućoj akademskoj godini ostvarili pravo izlaska na ispite.

Studenti treba da se lično pojave na prvim časovima vježbi (u sedmici od 21.10. do 25.10.) iz pomenutih predmeta, kako bi bili evidentirani u Obrazce prisustva nastavi, a kasnije i u Fakltetskom informacionom sistemu (FIS). Studenti koji su izmirili sve predispitne obaveze, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.

Studenti apsolventi nisu obavezni obnoviti prisustvo nastavi, ali su dužni doći radi evidentiranja u FIS. Takođe, obavezno na uvid treba da donesu: indekse, ovjerene elaborate i/ili seminarske radove.