Navigacija

IV naučno-stručni simpozijum / ENERGETSKA EFIKASNOST | ENEF 2019

Konferencije i skupoviAktuelnostiNovosti i obavještenja

Poziv za učešće na simpozijumu ENEF 2019
Banja Luka, 14 -15. novembar 2019.

Univerzitet u Banjoj Luci (Elektrotehnički, Mašinski i Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet) zajedno sa Savezom energetičara Republike Srpske, organizuje IV naučno-stručni simpozijum „Energetska efikasnost | ENEF 2019“, koji će se održati u periodu od 14-15. novembra 2019. godine. 

Pozivamo zainteresovane autore da dostave radove (naučne i stručne) do 25. septembra 2019. godine putem sistema Easychair. Svi primljeni radovi podliježu recenziji od strane Programskog odbora Simpozijuma i eksternih recenzenata. O rezultatima recenzije autori će biti obaviješteni do 10. oktobra 2019. godine. Radovi se mogu napisati na jednom od službenih jezika Bosne i Hercegovine i engleskom jeziku. Uputstvo za pripremu radova može se preuzeti ovdje. Kotizacija za učešće na Simpozijumu iznosi 100KM.

Na Simpozijumu je moguća prezentacija proizvoda i tehničkih rješenja iz oblasti Energetske efikasnosti. Zainteresovani izlagači se pozivaju da kratak sadržaj prezentacije dostave do 25. septembra 2019. godine na e-mail adresu enef@etf.unibl.org.

Više informacija o samom Simpozijumu možete pronaći na stranici http://enef.etf.unibl.org/.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8132/ENEF_banja_luka_logo.png