Navigacija

AP 7_Balkana odlazak na prezentaciju u Mrkonjić Grad

Oglasna pločaArhitekturaArhitektonsko projektovanje 7 - AP7

Dragi studenti,

Obavjestavamo vas da je žiriranje uspješno završeno u srijedu. Dodjelili smo sve nagrade što govori da ste postigli nivo dovoljan za ulazak u razmatranje i ocjenjivanje. Rezultate ćemo objaviti sutra na prezentaciji.

Polazak je planiran sutra, petak 6.7.2018. u 8:00 sati ispred sportske dvorane u kampusu. Izložbba se postavlja u Domu kulture i svi ćemo se zajedno angažovati da je postavimo.

Što se tiče prezentacije ne morate ništa da pripremate jer smo se dogovorili da to bude prezentacija uz plakat. Očekujte da će na prezentaciju biti pozvani građani, predstavnici vlasti i drugih javnih institucija, kao i potencijalni investitori. Očekujte raznolika pitanja i pripremite se za kratku prezentaciju 5-10 minuta. Ostajete kraj svojih plakata kako biste mogli odgovoriti na pojedinačna pitanja zainteresovanih posjetilaca.

Obzirom da smo dodjelili sve tri nagrade zamolila bih vas da , po objavi rezultata, po jedan član grupe dostavi Tijani Vujičić na mejl kopiju lične karte i tekućeg računa na koji ćemo vam prebaciti novac od nagrada.

Čestitamo vam i radujemo se odlasku u Mrkonjić.
Ukoliko bude nekih promjena vezanih za termin odlaska javićemo vam na mejl, pa vas molim da ga pratite.

Lijep pozdrav