Navigacija

AP3 – konsultacije i dalji razvoj događaja

Oglasna pločaArhitekturaArhitektonsko projektovanje 3 - AP3

Konsultacije, za studente koji se trenutno nalaze u Banjoj Luci, održaće se u petak, u 11 sati u kampusu.

Studenti koji ne mogu doći u petak, svakako će imati priliku da se konsultuju čim se za to stvore mogućnosti. Trudićemo se,  koliko je to moguće, da svima omogućimo ravnopravne uslove za rad na zadatku. Za to nam je potrebna aktivna i dvostrana komunikacija. Molimo vas da se između sebe dogovarate i  da nam se javljate sa prijedlozima termina konsultacija. Pišite nam na mejl (istovremeno na Dianinu i Ognjenovu adresu).

Nećemo biti u prilici – niti je, uopšte, taj način odgovarajući – da obavljamo konsultacije preko interneta. Zato vas molimo da nam ne šaljete materijal tim putem.

Još uvijek nije sigurno da li će se u ponedjeljak steći uslovi za nastavak semestra, a neki od vas su morali da prođu kroz neprijatnosti iseljavanja, spašavanja stvari i sl. – a i, generalno, izgubili smo jednu sedmicu rada – tako da u utorak 26.12. neće biti preliminarne predaje (čak i ako bi nastava počela iduće sedmice).

Izuzetno je važno da nastavite sa radom na svojim zadacima – samostalno ili uz konsultacije. Vaši projekti se još uvijek nalaze u najkritičnijoj fazi procesa – u prelasku iz konceptualnog u arhitektonsko rješenja. Do sada ste,  ukupno gledano,  predstavili mnogo dobrih konceptualnih elemenata,  ali ništa ne garantuje da će se desiti i dobra arhitektura; naročito zato što ste često insistirali na vrlo apstraktnim i složenim pojmovima kao štoje „modul“, kao i zato što mnogi do vas ne rade sa pojedinačnim kućama nego sa sistemima.

Vidimo se i čujemo uskoro!

Diana i Ognjen