Navigacija

ArhitekturiJADA 2017

Oglasna pločaSavez Studenata AGGF

►Za one koji ne znaju, ARHITEKTURIJADA predstavlja najveće okupljanje studenata Arhitektonskih fakulteta sa prostora bivše SFRJ. To je sportsko-edukatvna manifestacija, ali prije svega zabava i druženje. Avantura koja je započela prije 10 godina u Ohridu ove godine se nastavlja u Bečićima, Budva od 18. do 22. maja!

►Dolazi preko 500 studenta iz Beograda, Novog Sada, Niša, Podgorice, Kosovske Mitrovice, Sarajeva, Zagreba, Splita i naravno BANJALUKE :)

►Očekuju nas brojni sadržaji: takmičenja u nauci, takmičenja u sportu (fudbal, košarka, odbojka...), razne radionice, igre bez granica itd... A na kraju naravno, ono po čemu je arhitekturijada i postala prepoznatljiva - ŽURKE! Dnevni i noćni provod, danonoćno partijanje bez pauze. Zabava kakvu može samo ARHITEKTURIJADA da nam pruži, atmosfera koja može samo na ARHITEKTURIJADI da se doživi!!!


►U Bečićima ćemo boraviti ukupno 4 dana, a polazak iz Banjaluke je predviđen za 18. maj u jutarnjim satima, kada nas, već na startu, LUDO PUTOVANJE do Bečića vodi i nagovještava ono što će tek da uslijedi - nezaboravnih 4 dana! Povratak iz Bečića je 22. maja u poslijepodnevnim satima. Učesnici arhitekturijade će biti smješteni u hotelu "Alet Moc" u Bečićima, samo 400 m od plaže, a u ukupnu cijenu je uračunat smeštaj sa doručkom, ručkom i večerom, prevoz, majica i troškovi organizovanja puta. Studentima je i ove godine omogućeno, da ukoliko žele, dijele troškove, tako da na jedan krevet može jedno ili dvoje ljudi, koji će uz krevet dijeliti i jedan kupon za hranu.

_______________________________________________

►Savez studenata Arhitektonsko-građevinskog fakulteta (SSAGF) će ove godine organizovati odlazak na ARHITEKTURIJADU 2017

►BEČIĆI 18.-22. MAJ - (puni pansion - doručak, ručak i večera)
*polazak 18..maj*

►Cijena:
(2/1) - 165 KM
(1/1) - 265 KM

►INFO:
https://www.facebook.com/arhitekturijada.banjaluka/timeline
Blaško 066 347 381
Mile 065 475 320 
Srđan 065 460 929

Prijave za ARHITEKTURIJADU 2017 SU POČELE !!!

Prijave TRAJU DO 28.04. !!!!!!!!!!

Rezervrišite svoje mjesto na vrijeme !!!!!!!!

Ne propustite najvažniji događaj u životu jednog studenta !!!!!!

Uplate prijava možete izvršiti u kancelariji SSAGGF, prvi paviljon SC "Nikola Tesla" od 10:00 do 12:00 časova.

(Prijave 20 KM uključeno u cijenu)


#arhijada2017 #BEČIĆI #DOŽIVIJadu !!!

JEDAN CILJ - KRENULI SMO!!!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4163/Arhitekturijada.jpg