Navigacija

Svečana akademija povodom obilježavanja 20 godina rada AGGF-a

Aktuelnosti

Dana 8.12.2016. godine u KC „Banski dvor“ održana je Svečana akademija povodom  obilježavanja 20 godina rada AGGF-a.  Tom prilikom, uz učešće brojnih gostiju, članova kolektiva i studenata, dekan fakulteta, prof. dr Brankica Milojević, upoznala je prisutne sa razvojnim putem fakulteta, postignutim rezultatima, problemima sa kojima se Fakultet suočava i daljom vizijom njegovog razvoja.

4-dekana

Četiri dekana AGGF-a :

Prof. dr MILENKO STANKOVIĆ, dipl. inž. arh. , prof. dr BRANKICA MILOJEVIĆ, dipl. inž. arh. ,

prof. dr JELA BOŽIĆ, dipl. inž. arh.  i prof. dr VLADIMIR LUKIĆ, dipl. inž. geod.

Skupu su se obratili i rektor Univerziteta u Banjoj Luci, prof. dr Milan Mataruga, gradonačelnik Banjaluke, mr Igor Radojičić, dekan Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić i dekan Građevinskog fakulteta Univerzieta u Beogradu, prof. dr Branko Božić, sa čestitkama za jubilej.

Čestitke kolektivu je u pisanoj formi uputio i predsjednik Republike Srpske, g-din Milorad Dodik. Na akedemiji su dodijeljene povelje prof. dr emeritusu Vladimiru Lukiću, Arhitektonskom fakultetu i Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu za izuzetne zasluge u osnivanju i dosadašnjem razvoju fakulteta, kao i plakete zaslužnim članovima kolektiva i najboljim studentima.

Akademiju je pratio prigodan muzički program u izvođenju pijanistice Vedrane Stojić i vokala Albine Smajlović.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3780/Svecana_Akademija_AGGF_2016-42.jpg
  • /uploads/attachment/vest/3780/Svecana_Akademija_AGGF_2016-44.jpg
  • /uploads/attachment/vest/3780/4-dekana.jpg