Navigacija

Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Aktuelnosti
Otvoren je prvi poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične saradnje Interreg CBC Hrvatska-BiH-Crna Gora  2014 – 2020, a rok za prijavu je 10. jun 2016. godine.

Program ima za cilj jačanje socijalnog, ekonomskog i teritorijalnog razvoja u prekograničnom području kroz sprovođenje zajedničkih projekata i aktivnosti koji će se podržavati u okviru četiri prioriteta – četiri prioritetne ose.

Sve informacije o programu možete pronaći na stranici http://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/ ili na internet stranici Direkcije za evropske integracije http://dei.gov.ba/dei/media_servis/konkursiitenderi/Archive.aspx?langTag=bs-A&template_id=120&pageIndex=1

S obzirom na to da se projekti podnose posredstvom elektronske platforme (e-MS), u cilju prikupljanja informacija i unapređenja učešća aplikanata iz Republike Srpske u programima Evropske unije, molimo aplikante iz Republike Srpske da obavijeste Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju (r.rosic@meoi.vladars.net  d.telic@meoi.vladars.net) o kandidovanju za sredstva Programa prekogranične saradnje Interreg CBC Hrvatska-BiH-Crna Gora  2014 - 2020.

Pored toga, u Banjoj Luci će 22. marta 2016. godine biti održan Info dan o programu prekogranične saradnje Interreg CBC Hrvatska-BiH-Crna Gora  2014 – 2020. Registraciju učešća možete izvršiti najkasnije do 18. marta 2016. godine do 17 časova na sljedećoj internet adresi:  https://docs.google.com/forms/d/1XkgXqPvYZIIiM1OVFuv24I3KQ_UI4hgiHHBOPlNA-jE/viewform?c=0&w=1#sthash.uwTZcsxQ.dpuf.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, za učešće na Info danu mogu se prijaviti najviše dvije osobe iz svake institucije.

http://www.vladars.net/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2320/ipa.jpg