Navigacija

Dan otvorenih vrata 2017

Na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu je u petak 31. marta 2017. godine održan Dan otvorenih vrata. Događaju je prisustvovalo blizu 200 posjetilaca iz Banjaluke i regije, uglavnom učenika srednjih škola i njihovih nastavnika.

Dan_OV_2017 (1)

 Dan_OV_2017 (4)

 

 

 

 

 

 

U prostorijama fakulteta koje se nalaze u Univerzitetskomgradu su ih dočekali i pozdravili dekan fakulteta, prof.dr. Brankica Milojević, prodekani i rukovodioci studijskih programa. Učenicima je predstavljena struktura sva tri aktivna studijska programa prvog ciklusa studija, koji se izvode na ovom fakultetu i to SP Arhitektura, SP Građevinarstvo i SP Geodezija. Predsjednik Saveza studenata Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Srđan Pavlović se takođe obratio gostima i upoznao ih sa mnoštvom vannastavnih aktivnosti u koje se studenti mogu uključiti i na taj način obogatiti svoj studentski život, ali i postići zapažene uspjehe.

Nakon toga, posjetioci su se prošetali zgradom fakulteta, posjetili učionice i kabinete, te se upoznali sa tehničkom opremom koja se koristi u nastavnom procesu. Gosti su mogli da pogledaju i izložene studentske radove kao i fotodokumentaciju sa različitih stručnih putovanja, tematskih obilazaka, praktične nastave i radionica.

Dan_OV_2017 (3)

Slike s ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata možete pogledati u nastavku.

 Dan_OV_2017 (5)Dan_OV_2017 (7)

Dan_OV_2017 (8)Dan_OV_2017 (6)


Dan otvorenih vrata 2017

Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet poziva maturante srednjih škola na druženje u okviru Dana otvorenih vrata koji će se održati 31.3.2017. u 14:00 u Univerzitetskom gradu.

Dani_OV_16 (5)

U okviru Dana otvorenih vrata održaće se prezentacije studijskih programa, druženje sa nastavnicima i saradnicima kao i prigodne izložbe.

Dani_OV_16 (4)

PLAKAT

PREZENTACIJA ARHITEKTURA

PREZENTACIJA GEODEZIJA

PREZENTACIJA GRAĐEVINARSTVO