Навигација

Термин вјежби из предмета ГИ1 и ГИС

Огласна плочаГеодезијаГеоинформатика 1 - ГИ1Геоинформациони системи - ГИС

Вјежбе из предмета Геоинформациони системи ће се одржати 10.5.2018. године од 12-14 часова.

Вјежбе из предмета Геоинформатика 1 ће се одржати 10.5.2018. године од 15-19 часова.