Navigacija

POČETAK NASTAVE NA DALJINU 23.MART 2020

Oglasna pločaAktuelnostiNovosti i obavještenjaSavez Studenata AGGF

Poštovani studenti,

Na osnovu Odluke rektora Univerziteta u Banjoj Luci od 18.3.2020. godine, a u skladu sa Instrukcijom ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo od 16.3.2020. godine, fakultetima je omogućeno organizovanje nastavnog procesa na daljinu.

Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet će iz pojedinih predmeta omogućiti studentima pristup nastavnim materijalima, što podrazumijeva: prezentacije koje se inače koriste u nastavnom procesu, riješene zadatke, odgovarajuće primjere, studije slučaja i sl. u elektronskoj formi.

Pored dijeljenja materijala, biće korišćena i platforma za elektronsko učenje Google Classroom, kao i platforme za videokonferenciju.

Obavještenja o načinu realizacije nastave na daljinu, materijale i uputstva nastavnici i saradnici će postavljati putem veb stranica svojih predmeta u okviru veb sajta AGGF-a.

Učenje na daljinu, za predmete na kojima se bude organizovao ovakav vid nastave, počeće od ponedjeljka, 23.3.2020. godine.

Nastava koja se bude realizovala na daljinu za period trajanja Naredbe o obustavi nastave od 10.3.2020. godine neće se nadoknađivati.

Napomena: Za pojedini predmet može se realizovati učenje na daljinu za sve oblike nastave ili samo za određene oblike nastave (npr. mogu se realizovati samo predavanja – u tom slučaju će biti obaveza nadoknade samo vježbi). 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9348/large_vazhno.jpg