Navigacija

Izvještaj o konkursu za stipendiranu mobilnost osoblja u svrhu treninga na Univerzitetu u Novom Sadu

AktuelnostiK-FORCE

Dana 21.01.2020. godine je na zvaničnoj internet stranici Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta objavljen Javni konkurs za stipendiranu mobilnost osoblja u svrhu treninga na Univerzitetu u Novom Sadu, Srbija. Mobilnost se obavlja u okviru Erasmus+ projekta K-FORCE (Knowledge For Resilient soCiEty - Znanje za otporno društvo).

Pregledom dostavljenog konkursnog materijala ustanovljeno je da je prijavljen jedan kandidat, Dragana Zeljić, stalno zaposlena kao viši asistent na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. Kandidat je dostavila potrebnu dokumentaciju zahtjevanu konkursom i u konkursnom roku.

Bodovanje kandidata je izvršeno prema „Pravilima o radu Komisije i kriterijumima za sprovođenje postupka izbora kandidata za razmjenu odlazećih studenata i osoblja u okviru programa Erazmus+ KA107“.                                                            

Komisija predlaže kandidata Draganu Zeljić za mobilnost u svrhu treninga na Univerzitetu u Novom Sadu u trajanju od 6 dana u periodu februar-mart, 2020. godine.

Izvještaj se dostavlja prijavljenom kandidatu i postavlja na zvaničnu internet stranicu fakulteta u skladu sa raspisom