Navigacija

POZIV na 12. Naučno-stručnu konferenciju "Studenti u susret nauci" / "Students Encountering Science StES"

UNIBLKonferencije i skupoviAktuelnostiNovosti i obavještenjaSavez Studenata AGGF

Zadovoljstvo nam je pozvati studente Vaših fakulteta da učestvuju na 12. naučno-stručnoj konferenciji "Studenti u susret nauci" sa međunarodnim učešćem, koja će se održati na Univeriztetu u Banjoj Luci od 28.11 do 30.11.2019, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerizeteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Banjoj Luci, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske.

CILJ StES  konferencije (Students Encountering Science - StES) je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi te da se odrede pravci daljeg istraživanja. Mogućnost prijave imaju studenti prvog, drugog i trećeg ciklusa studija i mladi istraživači do 30 godina starosti. U prethodnih deset godina StES je okupio studente iz svih dijelova svijeta (SAD-a, Rusije, Velike Britanije, Njemačke, Kine, Turske, Indije, Španije, Slovenije, Francuske, Hrvatske, Srbije, BiH i druge).

Naučno-stručna konferencija je interdisciplinarnog karaktera a arhitektonske, građjevinske i geodetske nauke pripadaju oblasti INŽENJERSTVA I TEHNOLOGIJE. Tema ove oblasti je slobodna.

Više detalja o konferenciji možete naći u pozivnom pismu (u prilogu ovog mail-a), na web-stranici koferenecije http://stes.unibl.org/ ili nas jednostavno možete kontaktirati preko ovog mail-a. 

Prijave je potrebno poslati do 15.10.2019. prema uputstvu iz pozivnog pisma.

Za sva dodatna pitanja ili informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,


Srđan Pavlović, 
član organizacionog odbora StES-a  
(odsjek za inženjerstvo i tehnologiju - Oblasti Arhitekture, Građevinarstva i Geodezije)