Navigacija

11. Stručna Konferencija – Ljudi, drvo i namještaj 2019 Banja Luka

Konferencije i skupoviAktuelnostiNovosti i obavještenja

Čast i zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na tradicionalnu 11. Stručnu Konferenciju drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera pod nazivom ‚‚Ljudi, drvo i namještaj 2019.‚‚

Pozivamo Vas da nam budete dragi gosti te da svojim prisustvom uveličate ovaj stručni skup.

Konferencija će se održati u petak, 28. juna 2019 godine sa početkom od 10 časova u ‚‚JU Sportska Dvorana CENTAR’’ Banja Luka) kao glavni dio konferencije i stručni obilazak DRVOPRODEX preduzeća kao i u subotu 29. juna 2019 godine kada planiramo praktične radionice za preduzeća/stručnjake/studente/ucenike i sve zainteresovane.

Stručnu konferenciju tradicionalno organizuje Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB Banja Luka u saradnji sa Klasterom DRVO Banja Luka, Gradom Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom CIDEA – Banja Luka, Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, a uz podršku više različitih preduzeća, partnerskih organizacija i pojedinih donatora ( Grad Banja Luka, CIDEA Banja Luka, Nigos Srbija, Vitinka, Triglav Osiguranje…)

Stručna konferencija okuplja sve zainteresovane strane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručne ljude kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, ekologijom, enterijerima i industrije namještaja iz Regije i EU. Ove godine očekuje više od 150 učesnika i preko 100 studenata/učenika sa partnerskih Fakulteta/Škola koje su vezane za gore navedene sektore.

U prilogu preuzmite AGENDA_Konferencija_Ljudi_drvo_namjestaj_2019_FINAL

i detalje konferencije, a za prijave nas kontaktiratje putem maila na :

info@wmta-edu.com ili na brojeve:

065-474-614 Anna S.
066-820-751 Zoran V.

Dobro nam došli!

S poštovanjem,

Organizacioni tim INTERFOB/WMTA