Navigacija

SKICOPUT 2018

Oglasna pločaAktuelnostiArhitekturaRadionice i izložbe

Pozivamo Vas na izložbu studentskih skica koje su nastale tokom mjeseca aprila u Banjaluci, Mostaru, Trebinju, Dubrovniku i Kotoru.

Izložba će se održati u holu željezničke stanice Banja Luka. Svečano otvaranje izložbe je u ponedeljak 17.12. u 19.00 časova.

Ova izložba je nastala kao rezultat rada studenata prve godine Arhitekture na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Studenti su u aprilu 2018. godine crtali u Banjaluci, Mostaru, Trebinju, Dubrovniku i Kotoru. Tokom višednevnog putovanja nastali su izloženi crteži. Putovanje je imalo za cilj da nevede buduće arhitekte da posmatraju i osjete prostor, spoznaju njegov karakter, povežu se sa okruženjem i unaprijede svoje vještine prikazivanja arhitekture.

Zahvaljujemo se studentima druge godine Arhitekture, koji su slušali predmet Arhitektonska grafika u školskoj 2017/2018 godini i dali najznačajniji doprinos u realizaciji ove izložbe.

Posebnu zahvalnost za realizaciju ove izložbe zaslužuje preduzeće Željeznice Republike Srpske koje je prihvatilo saradnju sa Arhitektonsko-građevinsko –geodetskim fakultetom i omogućilo da se studentski radovi izlože u holu stanice u Banjaluci.

Predmetni nastavnici: Malina Čvoro, Milica Malešević i Igor Kuvač

Dobrodošli