Navigacija

UPIS STUDENATA NA MASTER STUDIJ STUDIJSKOG PROGRAMA GRAĐEVINARSTVO - USMJERENJE „UPRAVLJANJE RIZIKOM OD KATASTROFALNIH DOGAĐAJA“

Međunarodna saradnjaMeđunarodni projektiOglasna pločaAktuelnostiSavez Studenata AGGFK-FORCE

Na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, na master studij studijskog programa građevinarstvo, nakon sprovedena tri upisna roka, upisano je ukupno 19 studenata na usmjerenju „Upravljanje rizikom od katastrofalnih događaja“, s mogućnošću proširenja liste studentima koji su pred završetkom prvog ciklusa studija. Usmjerenje „Upravljanje rizikom od katastrofalnih događaja“ je pokrenuto u okviru međunarodnog ERASMUS+ projekta K-FORCE.

Nastava je počela da se realizuje 15. oktobra 2018. godine. U zimskom semestru studenti slušaju 4 obavezna i 2 izborna predmeta iz grupe od 7 izbornih predmeta. Obavezni predmeti su: Modeliranje konstrukcija, Aseizmičko projektovanje i građenje, Operaciona istraživanja u građevinarstvu i Geohazardi. Aktivni izborni predmeti su:Eksperimentalna analiza konstrukcija, GIS u hidrotehničkoj praksi, Eksploatacija i zaštita podzemnih voda, Mostovi i Građevinske mjere zaštite od požara.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7101/Kforce_1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7101/KFORCE_2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7101/KFORCE_3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7101/KFORCE_4.jpg