Navigacija

Prijava za učešće u programu razmjene u okviru Erazmusa za mlade preduzetnike (Erasmus for Young Entrepreneurs). 

AktuelnostiSavez Studenata AGGFStudentska mobilnost

Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci, u saradnji sa Tera Tehnopolis d.o.o. tehnološko-razvojnim centrom Sveučilišta u Osijeku, poziva zainteresovane studente koji imaju preduzetničke ideje i žele da sarađuju i uče od preduzetnika iz Hrvatske, da se prijave za učešće u programu razmjene u okviru Erazmusa za mlade preduzetnike (Erasmus for Young Entrepreneurs). 

Preko ovog programa, zainteresovani studenti mogu da odu na plaćeni boravak i usavršavanje u jednu preduzetničku firmu u Hrvatskoj u periodu od mjesec dana i više. Iznos finansijske podrške za boravak u Hrvatskoj je 720,00 EUR za mjesec dana i obuhvata troškova smještaja, hrane i druge troškove boravka. U prilogu je pregled ponuđenih opcija, odnosno oblasti i preduzetničkih firmi koje su se prijavile kao domaćini za zainteresovane studente.  

Zainteresovani studenti se prijavljuju slanjem imejla na cptt@unibl.org uz obavezno dostavljanje sljedeće dokumentacije:

1. Europass CV
2. Motivaciono pismo
3. Poslovni plan (koji mora da bude u skladu sa onim što je odgovarajuće za firmu-domaćina). 

Prilikom slanja prijave obavezno u predmetu (subject) imejla naznačiti "Prijava za Erasmus for Young Entrepreneurs_Ime i prezime studenta". 

Rok za dostavljanje prijava: 02. jul 2018. godine. 

Zainteresovani studenti se takođe prije slanja neophodne dokumentacije mogu obratiti direktno Centru za preduzetništvo i transfer tehnologija putem ranije navedenog imejla za dodatne informacije i eventualnu pomoć pri izradi dokumentacije za prijavu.

https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6428/EYE-logo.jpg