Navigacija

Studentsko šahovsko prvenstvo "Mašinstvo OPEN 2017"

AktuelnostiSavez Studenata AGGF

Centar za unapređenje i razvoj šaha "GAMBIT" & Studentska organizacija Mašinskog fakulteta povodom 46 godina postojanja i rada Mašinskog fakulteta u Banjoj Luci organizuju Studentsko šahovsko prvenstvo "Mašinstvo OPEN 2017". Mašinski fakultet ima veoma bogatu tradiciju sjajnih studentskih rezultata u šahu, kako na ekipnim tako i na pojedinačnim takmičenjima, tako da će ova šahovska manifestacija sigurno doprinijeti još većoj popularizaciji šahovskog sporta među studentima.

Takmičenje će biti održano na Mašinskom fakultetu u Banjoj Luci 25. novembra 2017. godine (subota) sa početkom u 10:00 časova. Pravo nastupa imaju studenti svih ciklusa svih Univerziteta i fakulteta u Banjoj Luci koji se prijave najkasnije do 23. novembra putem sajta www.chessgambit.net ili putem telefona 065/961-971 viber/sms. 

Biće odigrano ukupno 9 kola po Švajcarskom sistemu uz kompjutersko parovanje sa programom Swiss-Manager i rezultatima uživo na www.chessgambit.net, uz tempo igre od 10 minuta po igraču za cijelu partiju. Organizatori obezbjeđuju šahovske garniture i satove. Kotizacija za učešće se ne naplaćuje. 

Svi učesnici dobijaju na poklon šahovsku knjigu i zahvalnicu za učešće a tri prvoplasirana takmičara pehare. Organizatori će obezbjediti i specijalne nagrade iznenađenja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakte:

Nemanja Šipka - predsjednik "GAMBIT-a" - 065/961-971
Zoran Grahovac - predsjednik "STORM-a" - 066/946-126


PRIJAVA za učešće treba da sadrži sledeće podatke:

ime i prezime
naziv Univerziteta/fakulteta
e-mail adresu
kontakt telefon

i možete je poslati putem KONTAKT obrasca ili putem telefona 065/961-971 viber/sms.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5374/Studentsko_sahovsko_prvenstvo_1.png
  • /uploads/attachment/vest/5374/Studentsko_sahovsko_prvenstvo.png